De expertise van een reclamebureau en de veelzijdigheid van een netwerk.

Hatsik richt zich op de ontwikkeling van ideeën en het realiseren daarvan. De ideeën zijn voornamelijk product-, marketing- of communicatiegericht, maar kunnen elke verschijningsvorm hebben. Eenvoud en oorspronkelijkheid zijn hierbij de kernwaarden.

Hatsik is (nu nog) officieel een eenmanszaak en bundelt de krachten van ZZP-ers en kleine ondernemers met ieder zijn of haar eigen expertise. De initiatiefnemer heeft ruim 15 jaar ervaring aan bureauzijde in rollen als copywriter, conceptontwikkelaar, strateeg en online director. Tevens maakte hij onderdeel uit van het management van een middelgroot reclamebureau en heeft hij ervaring op toonaangevende merken als Heineken, Sony Mobile, Burger King, Pepsi, Toys ‘R’ Us en vele anderen.

Hatsik houdt van heldere communicatie en simpele maar creatieve ideeën. De werkwijze is net zo eenvoudig als de bedrijfsopzet. Voor elk project wordt binnen het netwerk naar de best passende partners gezocht voor uitwerking of realisatie, waarbij Hatsik de eindverantwoording houdt. Zo blijven de kosten laag en de kwaliteit gewaarborgd.